Shelf stopper en schapdisplay
POS 100% op maat gemaakt

Shelf stoppers (schapstoppers, shelf talkers) en schapdisplay materialen zijn de ideale POS oplossingen om uw product op het winkelrek onder de aandacht te brengen van winkelbezoekers.

Gezien het groeiend aantal referenties, is de zichtbaarheid op de winkelrekken van supermarkten laag. Een schapstopper redt uw product van de anonimiteit. Uw introductie, merk, verpakking of promotie valt extra op.

Een shelf stopper wordt bevestigd op het winkelrek voor extra-zichtbaarheid. Dit POS materiaal trekt de aandacht van winkelbezoekers die door een winkelgang lopen ... ze springen in het oog en roepen de consument letterlijk en figuurlijk een halt toe bij de locatie van uw product. Een shelf stopper kan uitgevoerd worden in nagenoeg elke vorm, afwerking en formaat. De verbeelding van uw POS producent is de enige beperking.

  • Vergroot de zichtbaarheid in de winkel en trekt de aandacht voor uw artikel of merk
  • Moedigt impuls of latent koopgedrag aan
  • Aanzienlijk stopkracht en het ziet er geweldig uit
  • Helpt consumenten uw artikel in het schap te vinden
  • Bouwt merkherkenning en naamsbekendheid op
  • Onderscheidt uw aanbod van de concurrerende aanbiedingen
  • Gelegenheid om consumenten te verleiden en uw merkverhaal te vertellen
  • Voegt een aanvullende merchandising-service toe, zoals bv. indeling
  • Orienteert en bouwt vertrouwen om te kopen
Shop-in-shop

Promotionele shelf stopper

Ze worden gemaakt van lichte, flexibele materialen die een paar dagen of weken bestand zijn tegen gebruik (PVC, PET, PP). De bedrukte tray's zijn meestal deelbaar om ze aan te passen aan het aantal toegewezen facings.

Shop-in-shop

Schapdisplay

Originele materialen, contrast en textuur kunnen uw presentatie verbeteren. Ze dragen kwaliteit, vakmaschap, betekenis en emoties uit. Een goed gekozen materiaal, afgestemd op het DNA van uw merk, dompelt de winkelbezoeker onder in het universum van uw product.

Etalage display

LED schapdisplay

Om extra de aandacht van winkelbezoekers te trekken is het mogelijk om LED te verwerken. Gebruik continu licht of lichteffecten (variaties in intensiteit, kleuren of flitsen) om extra op te vallen en uw presentatie te versterken.

Folderhouder

Schap kader

Een kader rond uw gamma doorbreekt de visuele monotonie van het winkelschap.

Folderhouder

Schaptray of podium

Optimaliseer de toegewezen ruimte, verhef letterlijk uw aanbod om nog meer op te vallen. Op de neus (opstaande rand) van een podium kan extra gecommuniceerd worden.

Windmaster of stoepbord

Schapindeling

Optimaliseer de toegewezen ruimte, voeg extra service toe met schapindeling en verduidelijk uw aanbod. Of voeg automatic fronting (self-levelling) toe. Elk product staat altijd tastbaar klaar op de schaprand.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren.  Vertel me meer
Aanvaarden