Toonbankdisplay
POS 100% op maat gemaakt

Een toonbankdisplay (counter display, counter-top display) is een opvallende, vrijstaande presentatie op een toonbank of een tafel, meestal met kleinere artikelen die als impulsaankopen worden aangeboden.

Ze kunnen gebruikt worden als productdisplay voor de presentatie van uw producten maar zijn ook goed bruikbaar als presentatiedisplay voor uw merk.

Door een toonbankdisplay compact te ontwerpen kan het de meest strategische plaatsen van winkels veroveren … nabij de kassa op de toonbank, op een toog of een balie, op een presentatietafel, … in krantenwinkels, agentschappen, bakkerijen, apotheken…

  • Verhoogt de aantrekkelijkheid van artikelen
  • Productzichtbaarheid stimuleert impulsverkoop
  • Communiceert producteigenschappen
  • Trekt de aandacht van winkelbezoekers
  • Vergroot de impact van merken
  • Ideaal voor tijdelijke assortimenten
  • Geschikt voor promoties en innovaties
Toonbankdisplay

Product display

Met een op maat gemaakte visuele presentatie, voorzien van beelden en uw logo, vallen uw producten zeker op. Dit is dé manier om uw artikelen op een functionele manier tot hun recht te laten komen op de toonbank. Uw artikelen komen onder de aandacht en zullen hierdoor meer verkocht worden.

Toonbankdisplay

Dispenser

Dispensers houden gadgets, kleinere of onregelmatig gevormde artikelen netjes en opgeruimd.

Tafeldisplay

Tafeldisplay

Gebruik tafel- of toonbankdisplays om een assortiment kleine artikelen te organiseren en te verduidelijken aan winkelend publiek, met verkoopmedewerkers steeds in de buurt voor een extra woordje uitleg.

Toonbankdisplay

Glorifier

Een glorifier creëert een driedimensionale visuele ervaring rond een product. Deze enscenering heeft tot doel de kwaliteiten en kenmerken van uw product uit te dragen.

Toonbankdisplay

Plint of sommelier

Een plint is de beste optie om een beperkte serie voor te stellen op de toog van horeca gelegenheden. Plinten kunnen een beperkt whisky assortiment, of andere sterkedranken, tot recht brengen in een exclusieve degustatie beleving.

Toonbankdisplay

Logo

De betere optie om uw merk eruit te laten springen in een multi-merk omgeving, is een aantrekkelijk item dat puur gericht is op uw merknaam of logo.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren.  Vertel me meer
Aanvaarden