Display en POS materiaal:
De voordelen van hout + voorbeelden


De voordelen van hout in display en POSW

anneer u een POS display oplossing overweegt, is het goed na te denken over de materialen.

Er zijn veel verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van de beste materialen. Hout is een veelzijdig materiaal dat gebruikt wordt voor het maken van meubels en andere interieur toepassingen. Het is bijzonder geschikt als display materiaal.

Laten we eens kijken naar de voordelen van hout voor de realisatie POS display:

Voor je verder gaat

We zijn een team point-of-sale strategen, design en productie­specialisten. We helpen merken en retail­bedrijven om de aan­trek­kelijk­heid van producten in winkels te verbeteren.

Onze ont­werpers en ingenieurs com­bineren ver­beeld­ing en industriële know­how met POS-, display- en merchandising­oplossingen die vol­doen aan de noden van onze klanten.

1. Mechanische sterkte

De materiaalkeuze wordt bepaald door de capaciteit van POS display om de functies uit te voeren waarvoor het is ontworpen. Daarom gebruiken we hout allereerst voor zijn stevigheid, in het bijzonder voor presentatie van zware artikelen ...

Houten POS vloerdisplay voor een whisky assortiment
Houten gondelhoofd Milka
Houten POS vloerdisplay

2. Warm & uitnodigend

Maar hout is ook het ideale sfeer element: warm, gezellig, kwaliteit! Houten POS display geven uw assortiment of merk een authentiek karakter. Gebruik hout in uw display om vakmanschap of om intense, exquisiete smaak uit te drukken.

Classic Malts Plint
Degustatie set Brown Forman
POS degustatie plint Aberlour

3. Natuurlijk mooi

Wanneer je hout kiest als materiaal kies je voor een 'natuurlijk' product. Verkies gecertificeerd hout van een verantwoorde herkomst met FSC-keurmerk voor een duurzame, natuurlijke eco uitstraling.

POS vloerdisplay Biotona
POS toonbankdisplay Santarome
POS toonbankdisplay Durance

4. Tijdloze charme

Gecombineerd met andere nobele materialen, zoals metaal of kunststof, kan natuurlijk of gecoat hout zorgen voor een een strakke, tijdloze uitstaling.

POS vloerdisplay Orange
POS communicatie Sunbrella
Vloerdisplay Bulleit, metaal en natuurlijk hout

5. Een veelzijdig materiaal

De voordelen van hout in display en POS Voor diverse display toepassingen gebruiken we spaanplaat, MDF, multiplex, natuurlijk hout, of andere houten.

Een spaanplaat bestaat uit samen gelijmd en gedrukte houtsplinters.

MDF wordt opgebouwd uit houtvezels die worden samengeperst.

Multiplex (of triplex) is een composietmateriaal dat is opgebouwd uit een aantal kruiselings op elkaar verlijmde lagen.

Luxueus natuurlijk hout wordt gebruikt om een accent te leggen.

Natuurlijk hout leent zich uitstekend om onbewerkt gebruikt te worden, al dan niet met een olie verstevigd of gekleurd. Op die manier bekomen we een ruwe of stoere uitstraling, een eco atmosfeer, of een authentieke vintage look.

Of de hout onderdelen worden met een fineerlaag, melamine of coating afgewerkt. Zo krijgen de materialen een strakke look.Hebben de voordelen van het gebruik van hout in POS display uw interesse gewekt? Contacteer ons vandaag nog, we bespreken graag de mogelijkheden voor jouw product.

Datum: Aug. 2020

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren.  Vertel me meer
Aanvaarden